pai si cum le fac sa se aprinda din cheie ? :| nu tot le leg la pozitii si le pun un intrerupator ? ca sa le opresc cand trec pe langa garcea ?
`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·
Collapse
X
-
aia cu led in deschizatoarele de usi exterioare e buna ideea,in fata sa ai niste benzi sau drl si pe spate numai lampa de numar ca e singura care face lumina pe jos aaaaaa si lampa alba de la mersul cu spatele si cele 2 plafoniere din interior cam asta ar fi trebuit sa se aprinda la descuiere din cheie
Ar mai fi niste chestii dar mai vorbim pe mess detalii
Comment
-
am vazut la un my ride ca si-a pus cineva 3 leduri de 8 mm in fiecare maner si mi-a placut cum a iesit , daca merge, vreau numai sa le pun pe astea fara drl si altele , + daca as gasi un drl l-as lega sa se aprinda cand bag in marsalier pt ca noaptea sa faca multa lumina,si atat ;) cam asa i-au iesit omului si chiar il felicit pentru asta
Comment
-
nu stiam ce tot trancane in partea stanga (interior) mi-a zis cineva ca e de la antena de la radio , la inceput eram cam pesimist, m-am apucat de demontat si am invelit-o in burete din ala care se lipeste singur apoi nu mai trancanea si chestia aia din ultime poza nu mai intra la loc , in sfarsit am bagat-o la loc dupa vre-o 15 min de incercari :|Last edited by user2000; 5 November 2011, 18:27.
Comment
Comment